Ainza: Bertuah Chrup - Chrup ni ^^

Bertuah Chrup - Chrup ni ^^

Wednesday, December 21, 2011

386501_257678280951976_133374806715658_597320_518521611_n_large

 Selamat Malam You All yang tengah baca entry aku ini .
Jangan bohong , mesti you all  baca kan entry aku ini !
Alahai jangan nak tipuu . Bagi yang tengah syok layan facebook tuh ,
Stop sebentar , baca entry aku sampai habis .
Jangan gelak lak masa tengah baca entry aku ni . 
Siapa baca entry aku sampai habis grenti boleh tidoe malam nim kihkih :D
Now , you all da baca the tittle kat atas tuh kan ?
So , let's go dance . Oh cha - cha lalala ~
Chopp , straight to point ..
Siapa yang join chruo chrup ni ?
Mesti rasa happy kan . Join chrup - chrup sangad beruntung tau .
Kenapa beruntung ? Sebab dapat duit ? Haish , merepek lhaa .
Buang niat tuh jauh-jauh . Shutt nyah kau dari sini !
Jangan lhaa simpan niat you all untuk join chrup-chrup ni disebabkan duit .
Kalau boleh , selisih 44 malaikatt . Nanti sia - sia je kita join chrup-chrup ni .
Join chrup - chrup nim memang bestt , dapat iklan kan macam - macam tau .
Kalau yang suka kaki online tuh , memang WAJIB join chrup - chrup ni .
Ye lhaa , daripada mengumpat sana sini kat facebook , blogger , twitter
Lebih baik tolong chrup - chrup . Tolong iklan kan yang dea suruh .
Sambil tuh , kita pom boleh jugak buad bisnes .
Kecik - kecik dah pandai buad bisnes , bila besar senang . Ta payah susahkan mak bapak you all .
First aku selalu teringin nak join chrup chrup ni . 
Tapi takut ade ape - ape effect kea . Kena bayar kea ?
Kalau bayar , mampus aku . Aku lari dari rumah macam Melly di kejar oleh
Gengster dadah . Alaa , citer Tentang Dhia tu . 
Mesti you all tengop kan ? Kalau tak tengop , i gigit you macam harimau gigit you !
Tiga hari lepas , aku ader lhaa bw seseorangg . Ta silap aku cik apa tah .
Dia bagi tahu tentang chrup - chrup ni .
So , hati aku tergerak pergi tekan chrup chrup . Secara tiba- tiba
tangan aku bergerak sendiri tanpa disuruh untuk join chrup chrup .
Hehe , so aku join lhaa . 
Pastu pagi tadi aku buka chrup - chrup aku tu . 
Tutt - tutt earned aku meningkat .
Alhamdulillah , syukur syukur Ya Tuhan :)
So , sapa - sapa nak click kat iklan ni , mari lhaa .
Just click kat sini jer >Blupblup< .
Hehe , dah click ? Tentiuu , teruja lhaa .
Chrup chrup ni memang best tau .
Rugi tak join , join lhaaa . Kita kan geng kihkih :D
So , dah baca entry aku ni ? Thanks , now you all boleh lha tekan X sebelum tuh , tinggalkan lhaa ape-ape koment kea . Nanti boleh lhaa aku tahu yang you all ni dah baca entry aku .
Oh soo gedikk >< . Hehe okay dah , hati aku dah berdebar gyler 
menanti kepulangan nenek ku . Opss silapp , menanti result PMR  .
Sumpah , hati ini tak habis - habis fikirkan tentang result tuh .
Minta-minta result aku bagus dan bagus dan terlalu bagus . Aminnn 
You all , jangan lupa doakan i okayy . Night , selamat malam .
Minta - minta malam ni aku mimpi result aku dan membuat aku tersenyum :)





You Might Also Like

3 comments

  1. Jom meriahkan dengan crhup crhup

    ReplyDelete
  2. haha , banyak lah dia punye meriah . Dah nak habis dah kan bende tuh . Bulat lambatt . tapi still join :)

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's