Ainza: One In Million

One In Million

Wednesday, December 21, 2011


Assalamualaikum reader - reader ku sekalian .
Pada hari ini , tanggal 21/12/2011
Saya AienShitobi telah mendapat tag dari seseorang budak bernama Bulatt .
So , dengan rasmi nya saya akan join contest ini ..



Budak atas tuh macam muka aku lhaa . Haha , perasaan .
Comel kan dea .  Tengop dia senyum tuh . Eh - eh , macam ada lensung pipit je budak tuh :D
So , korang nak join contest tak ? Mesti nak kan ? Jom bace syarat - syarat dia dulu :



  1. Wajib follow blog  Azreen dan Ayu Najwa .
  2. Warganegara Malaysia 
  3. Buat satu entry tentang contest ini . Copy link bawah banner tu . Pastu paste dekat new tab , right click and copy image .
  4. Tinggalkan link contest dekat ruang komen blog yang korang amik syarat ni , cam saya ambik kat blog Azreen . Nak penuh okay ? Nak penuh okay ? kalau gurlaholics.bs.com REJECTED 
  5. Contest ini akan dibatalkan kalau contentants kurang dari 10 orang .
  6. Wajib tag 2 orang rakan anda , pastikan diorang tahu dan join .
  7. Contest ini akan ditutup pada 25 Disember 2011
  8. Pemilihan adalah berdasarkan cita rasa juri . Keputusan adalah muktamad .


So kat atas tuh contest dia . Jom join :)
Syarat-syarat dia senang je . Mudah banggat !

Now , i tag 2 gadis - gadis comel :


Thankyou ^^



You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's