Ainza: 1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara

1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara

Friday, January 06, 2012


Assalamualaikumm . Hoho , sekali lagy aku update blog .
Kali ni aku nak join GA dari Lily . Aku baru dapat info
ni baru kejap tadi . From tuan punya badan sendiri yang 
promote GA kat aku . So , dengan hati yang rela/ikhlas aku nak join GA nih .
Tak kira lhaa menang ke tak menang ke , itu tolak
ke tepi . Janji aku nak join jugakk . Hehe , aku join 
last minit woo ~ tapi tapee . Belum cuba belum tahu .
Nah jums join sementara kesempatan masa ada :D


Nak join GA nih mesti ada syarat-syarat kan ?
So , jums tengop syarat - syarat dia :) 

Buat entri bertajuk 1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara.
Masukkan Banner diatas dalam entri anda.
Follow Blog lily atau masuk blog lily dalam bloglist anda untuk update terkini.
Like PAGE lily untuk update terkini. (lily akan sentiasa update dalam page sebab facebook lily sudah fulled)
Tagkan pada 3 orang rakan blog anda dan beritahu mereka tentang giveaway ini. (nak tag lebih-lebih lagi bagus bertambah meriah lagi - . ^)
Pemilihan akan diundi oleh Random org.
Lima pemenang akan menjadi pilihan lily. Mungkin akan bertambah jika sambutan baik. Terima kasih kerana join lily. Enjoy it

Now , i tag 3 orang budak comot - comot :D


Haa ~ mesti ada hadiah kan ? Nak tengop hadiah dia ?
click sini Lliy . Hadiah dia lumayan kan ? hehe , mesti nak kan ?



You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's