Ainza: Exchange Theme

Exchange Theme

Wednesday, January 25, 2012


Hello Comot - comotku yang dikasihi sekali .
Terlebih dahulu , aku ingin mengucapkan terima kasih banyak-banyak 
kerana sudi melawat blog aku yang comel lote ni :P
Comel ? Bagi aku lhaa . Opss , aku memang kuat perasan ,
dan mudah perasan dalam bab - bab blogger ni .
Okay dah , aku saje je buat ayat macam tu .
Nak rasa lain sikit dari yang lain kan ?
Tak begitu reader ? meahehew ~

Straight to point . Tajuk aku kali ini adalah 'Exchange Theme'
Untuk pengetahuan anda , sebelum -belum ni .
Theme blog aku colour pink + red and black kan ?
So , aku telah mendapat idea untuk tukar theme blog aku ni .
Sekian lama aku guna theme aku sebelum ni , 
dan akhirnya aku sudah puas guna theme itu .
Rasa macam dah lapuk dah theme itu .
Macam mana aku boleh terfikir nak tukar theme ?

Semalam , sebelum tidur dalam pukul112:05 . Aku buka photoscape untuk
edit - edit header aku . Entah macam mana , aku tertekan colour coco + pink .
Whoaaa ~ aku rasa sangat comel . 

Disebabkan ini , aku mendapat ilham untuk
menukar theme blog aku supaya kelihatan cantik .
Perasaan ><  theme aku kali ni adalah :

 Coco Lembut
 Pink Lembut
 Merah Lembut

Kesemuaan warna ini , aku gunakan untuk blog aku .
Dengan ini , aku berasa sangat puas dengan hasil tangan aku sendiri .
Aku ingin melihat blogku kelihat lembut seperti kain sutera .
Kepada bloggerku sekalian .
Dengan blog aku kelihatan berlainan ini ,aku harap anda akan selalu 
visit blog aku .
Ok dah , stoppp :P aku letih dah guna bahasa
yang blaablaaa ~
Terima kasih bagi sesiapa yang sudah baca entry aku ini .
Harap maaf sekiranya terkasar bahasa :P
Terima kasih sekali lagi :D
Assalamualaikum ..


You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's