Ainza: Alhamdulillah

Alhamdulillah

Friday, February 24, 2012



Tumblr_lztux0avnh1r292xjo1_500_large

Assalamualaikum dan selamat pagi :)
Alahai , cantik tak muka saya bila bangun pagi ? hehe .
Cantikan , kan ? OH, baru bangun tidur pergi makan , kemas tempat tidur 
and terus buka lappy sebab nak update blog . HEHE .
So , hari ini hari jumaat , ada kesempatan untuk update blog lagi ken ?
Aku nak update semalam tapi broadband aku buat hal 
dari pukul 10 p.m - 11.23 p.m . So , aku malas lhaa nak tunggu lama-lama 
aku tak jadi nak update . Lebih baik aku buka handphone aku kan ?
Lagi best but kalau guna handphone tak ley nak post something dekat 
blog tersayang aku ni lhaaa . hehe .


Tumblr_lzrowizpwv1qlozqgo1_500_large

Now , aku nak cerita kes  hari lepas di entry ini . 
Yes , kes ini sebenarnya hal kecil je . Tapi disebabkan orang ke-tiga 
dah jadi kes besar sampai nak meletop perut aku bila suka-suka hehe .
Now aku bersyukur sangat sebab kes ni dapat diselesaikan .
( macam polis lak , kes - kes hehe ) oh , macam mana kes ni selesai ?
Macam ini 2 hari lepas tutttttt tu maki hamun dekat aku 
masalahnyaa tuan punya badan tak maki hamun pun dekat aku .
So lepass dia maki hamun tu , dia tersasur yang dia bagi tahu titttttttttttt .
Haha , aku buat diam je lhaaa , nak tengok reaksi dia lagi .
Last - last aku cakap 'dah abis ?' dia cakap 'dah' .
So aku tak nak lhaa kes ni memanjang sampai ke-tua .
Arhhh , aku pun printscreen yang dia bagi tahu dekat aku tuh then 
aku mintak tolong dengan bulat bagitahu ke my patner yang
 tengah bermasam muka ini
cerita hal yang sebenar - benarnyaa . Alhamdulillah , akhirnya
dia tahu siapa yang salah , and siap yang betul ^^

Firman Allah s.w.t.: “Dan orang-orang yang menyakiti orang-orang yang mukmin dan mukminat tanpa kesalahan yang mereka lakukan, maka sesungguhnya mereka telah memikul kebohongan dan dosa yang nyata.” (Surah al-Ahzab 33:58)

Tumblr_lzofj5tdsb1r292xjo1_500_large

Now , nama aku dah dibersihkann :)
Alhamdulillah ~ kebenaran berpihak kepada saya . TQ ALLAH .
To dear , walaupun aku tak berkawan dengan kau tapi 
masih ramai lagi orang yang nak berkawan dengan aku hehe .
Jangan maki hamun kepada orang if kesalahan belum nampak lagi :)
Sekarang , aku dah berkawan dekat muka manis aku tu . hehe :P
Now kes ini dah ditutup secara rasminya !
Sebarang kemuskilan tidak dilayan lagi haha .

TOT TOT TOT 

You Might Also Like

4 comments

Nuffnang Ad's