Ainza: Contest Blog Paling Cantik

Contest Blog Paling Cantik

Wednesday, February 01, 2012



Tumblr_lypmetac4q1qep56go1_500_large

Assalamualaikum w.b.t .
Sekali lagi anda menjenguk muka saya yang comel ini
untuk update yang ke - 3 pada hari ini haha :D
Tujuan saya mengupdate blog ini bukan ingin mengisahkan tentang kehidupan saya
malah saya ingin memberitahu kepada rakan blogger saya yang
saya tengah update bertajuk CONTEST BLOG PALING COMEL XD
Di contest ini , saya dikehendaki membuat entry tentang blog paling comel .
Dengan hati yang ikhlas , saya ingin menceritakan serba sedikit
tentang blog saya yang comel ini :P
Untuk pengetahuan anda , blog saya ditubuhkan pada tahun 2011 .
Hehe , saje je nak bagi tahu yang itu .
For your information , theme blog saya kali ini adalah Coco lembut , Pink
dan merah slow ^^ By the way , saya suka blog saya .
Lihat lhaa header blog saya ini, comel kan ?
Serba-serbi comel , sidebar . Ce try sentuh tajuk dekat disidebar saya .
Wahhh ~ magic kan ? Haha , dengan cbox , and twitter saya .
Comel kan blog saya ?
Hehew , i know saya dah terlebih perasan :P nevermind .
To juri , saya minta maaf sebab entry saya kali ini sangat pendek
sebab saya sudah tidak mempunyai idea untuk menaip :P
Saya berharap pihak juri dapat memilih saya sebagai pemenang contest ini .
Saya mohon sekali , apabila juri melihat blog saya yang cute lagi comel ini ,
dapat merasakan dialah yang layak untuk menang :P
Opsss , i know saya dah terlebih ^^
Saya dah banyak sertai contest , tapi satu pun tak menang lagi , so bagi
lhaa saya peluang untuk merasai kemenangan ini . Terima kasih

To juri , saya dah ikut semua syarat-syaratnya .
Saya harap tiada ketinggalan lagi dari senarai syarat - syarat tersebut  .
Kepada pihak blogger yang rasa blog dia cantik , mari lhaa join sekali .
By the way , disini saya sediakan syarat-syaratnya ^^

 FOLLOW BLOG FYZA (WAJIB) FYZALIFE

 LIKE PAGE PRINCESS FYZA

SERTAKAN LINK  CONTEST BLOG ANDA DI RUANGAN KOMEN SAHAJA

 TARIKH TUTUP 29.2.2012

Sekali lagi saya berharap , untuk contest kali ini saya akan menang . InsyaAllah :)



You Might Also Like

8 comments

Nuffnang Ad's