Ainza: First Giveaway by Ila and Anis

First Giveaway by Ila and Anis

Friday, February 03, 2012

Assalamualaikum w.b.t ..
Selamat petang , setelah sekian lama aku dah lama tidak join
Giveaway , so aku mengambil keputusan untuk
menyertai GA tersebut . Aku join this GA sebab aku tengok
banner dia comel sangat . hehehe , tak kesan menang ke
tak . Tak peduli langsung :P Okay ,Dengan ini , aku sertakan
banner dengan syarat-syaratnya :)
http://i.imgur.com/lThF3.png


1. Follow blog Anis dan Ila. wajib

2. Like Fanpage Ilaikut suka korang nak like atau tak, kalau like lagi bagus

3. Click SINI dan SINIakan diperiksa

4. Buat satu entry bertajuk "First Giveaway by Ila and Anis" dan masukkan sekali banner di atas. sila linkkan okey. tak kisah dari blog Anis atau Ila.

5. Tag 2 orang blogger and make sure dia tahu.

6. Hantar link post korang di comment box blog Ila jika korang dari blog Ila atau di blog Anis jika korang dari blog Anis. jangan hantar di shoutbox, tidak akan dilayan sama sekali. bukan link blog ye

 7. LIKE dan FOLLOW semua sponsor. wajib
♥ Omg Its Us Page | Omg Its Us Blog
♥ Raudhah Shawl Store Page | Raudhah Shawl Store Blog
♥ Kiut Miut Kraf Blog
♥ Little Crafter Page
♥ PRETTY LENS Page | PRETTY LENS Blog ( please letak link blog sponsor ini di bloglist anda sepanjang GA berlangsung )
♥ Kerudung Qaisara Page | Kerudung Qaisara Blog
♥ LoveBag LoveBag Page | LoveBag LoveBag Blog 
♥ Auni Crafts Page | Auni Crafts Blog 
♥ Bintang Kecil Craft Facebook | Bintang Kecil Craft Blog
♥ Butik Pinkku Page | Butik Pinkku Blog


Dah ikut semuanya . Tarikh tutup 01/03/2012 . Nak join click banner .
Now aku tag Yanie dan Azniey Koya . TQ



You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's