Ainza: IntaNBerliaN's First Giveaway

IntaNBerliaN's First Giveaway

Wednesday, February 15, 2012


Assalamualaikum saya ucapan kepada anda semue .
Hehe , apa khabar semuanyaa :P
Perhhh , Ya Allah , hari ni aku bosan dan terlalu bosan .
Dont know how to do ._. 
Okayy , nak tahu saya pergi visit GA ini dah banyak kali dah .
Nak join ke tak nak . nak ke takkk .
Kalau join , erhhh takut tak menang lhaa pulakkk .
Sebab ramai gila yang join . But , tadi aku rasa nak join jugak .
Then , aku cari dekat dashboard aku kot - kot 
ada orang join this GA ini .
Cari punya cari tak jumpa lhaaa . Mak aiii , sedih gila sebab tak dapat join .
Last - last aku dapat idea , aku pergi kat google then taip nama this GA 
ini . Ya Allah , terkejuttt sebab ada pun yang saya cari .
Alhamdullilah , harap berpeluang menang untuk GA kali ini  .
Now , saya dah baca semua syarat-syaratnyaaa .
Dannn saya mengambil keputusan untuk join jugakk hehehe .
To sis , saya nak ikut semua syarat yang sis tetapkan untuk menang :)


Click banner that i tape if you all want to join :)

Now sis , saya dah Like, Follow sponser - sponser yang baik hati nak
sponser hadiah untuk GA ini :) Tolong check if saya tertinggal 
 untuk follow or like the sponse :) Ok , i want to list the sponsers :)

BoutiqueBlog The Bag Galore 
Blog Gojez Houz  Blog butikpinkku
Blog MIz IrYa Boutique 
Blog Scarf Sweethoney
Fanpage Fashion Twister
Blog Pretty Lens Store
 Blog Shuhadah Bajuibu    
Blog BabyIbu
Blog Coklatmanis2u
www.dewi.me
Fanpage SUKA CollectionBlog NADICRAFT
Blog Herba Tihara
Facebook Moe Closet
Blog InDiana BouTiQuE
Blog Cik Pingu
Blog QasehnyaRania
Blog Fieda Rafli
Done sis . Erm, sorry saya tak dapat letak sponsers dalam
bloglist sebab internet buat hal . Mintak maaf sis .
Tolong jangan singkirkan saya dari GA akak :)
Mintak maaf sangat sebab tak dapat tunaikan permintaan akak yang ini .
Saya berharap saya dapat memenangi hadiah tersebut yang telah disenaraikan oleh
juri GA ini . Hopeee . Assalamualaikum w.b.t :)

You Might Also Like

2 comments

Nuffnang Ad's