Ainza: Malam Sekolah

Malam Sekolah

Saturday, February 11, 2012

Hello semuanya . Sudah tidur ?
Aku malam ini tidur lewat sedikit sebab mata tak ngantuk lagi .
Hehe , sepatutnya malam sekolah ini lhaa tidur awal .
Tapi aku tidur lambat . Hee ~ Oh yaa ~ tahu tak
petang tadi barang emily sudah sampai LOL .
Comel gitu . Nah , esok tunggu barang satu lagi iaitu barang dari GA :)
Aku menang tempat pertama lol . Jeles tak ? Mahu tahu hadiah apa ?
Tunggu dulu , nanti kalau barang sudah sampai aku post gambar neh .

Oh , tujuan aku post malam-malam macam ni .
Aku mahu bagi header percuma kepada rakan bloggerku yang setia
baca entry aku yang bolox sekali ^^ ,
Ini aku buat sendiri dari tadi . Bosan , ya aku buat header lol .
Sorry kalau tak cantik . Kalau mahu ambil copy link image ~ sorry aku malas nak adjust
rename . Tada ideaaa  ._.



http://i1108.photobucket.com/albums/h405/aienza/Header-5.png

http://i1108.photobucket.com/albums/h405/aienza/HeaderII.png

http://i1108.photobucket.com/albums/h405/aienza/HeaderIII.png

http://i1108.photobucket.com/albums/h405/aienza/HeaderIV.png


Okay , empat sahaja aku buat . Malam-malam macam ini memang
tada idea langsung . Oh ya , kalau mahu lagi just bagitahu dekat Chatbox .
Emily sedia membantu :) Okayy , mak dah bising suruh tidur .
So , aku kan anak yang baik . Ikut perintah ibuku LOL #
Assalamualaikum kalian comot-comot .  



You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's