Ainza: Pupel Liyana Mega Giveaway

Pupel Liyana Mega Giveaway

Monday, February 13, 2012


Hello Elebuddy . Today i want to join the GA from Sis Liyana :)
Sebelum memulakan GA ini , terlebih dahulu saya ingin memberitahu
kepada rakan comot yang sedang membaca enrty saya yang comel ini :P
Untukk pengetahuan anda saya dah berpuluh - puluh kali visit blog kak liyana
dan membaca syarat - syarat GA nyaa . Pada mulanya , saya rasa berat hati untuk join
this GA cause ramai gila yang join . Saya takut tak menang je .
Takut kecewekan hati saya yang teringin sekali menang dalam GA :)
Tetapi apabila saya membaca satu persatu entry GA sis Liyana .
Saya tergerak hati untuk join this GA :) Saya telah memikirkannya ,
if tak menang itu adalah adat pertandingan :) So saya memcuba sedaya upaya :)
Okay to sis , saya telah mengikuti kata hati saya untuk 
join this GA :) Harap menang , kalau tak menang hanya mampu tersenyum dan terus
berusaha :) Disini saya akan senaraikan apa yang akak suruh buat untuk join GA :)


Dan berikutnya , saya telah menampal banner yang comel cute muit ini .
Kepada para blogger yang lain , if you all nak join this GA , please click 
the banner that i tape :) TQ
Kemudian saya senaraikan sponser-sponser yang baik hati untuk sponser GA ini .
To sis , saya telah follow and like sponser-sponser yang telah akak sediakan :)


Pupel Liyana ( 2 x Ohsem Handbag Bernilai RM50 Setiap Satu)
ShagYahya (Kipas Meja Comel)
Herba Tihara (1 x Bookmark rose)
Arif (3 x Full Template Design & 3 x Vector)
CicakJawaz (1 x Kasut Preloved Nose & 1 x Baju)Zaihazra (1 x Header & 1 x Template Blog)
ButikFiq'ra , Facebook Butik Fiq'ra ( 2 x inner bawal)
Butik Mia, Facebook Butik Mia (1 x tudung bawal)
Putri Auni , Facebook Putri AuniFanfage Putri Auni , Like This (1 X Full Template Design & 3 X Header)
HannaJR ( 2 x brooch sabah)
SyaminaLike This (  1 x rantai basikal, 1 x inner bawal dan 1 x satin shawl ) 
Nedy Sweetie , Facebook Nedy Sweetie (5 x Topup RM5)
twynzshophouse , Facebook Twynzshophouse (2 x (set brooch + shawls)
Eyza  (4 x shawls, 1 x  pin ribbon, 1 x clip shawl)
Lulu Caldina (2 x sticky post entri 24 jam di Lulu Pages)
Azreen Shafila (2 x simple header)
Cik Puan Muda Umi (2 x Topup RM5)
Pink UmmiFacebook Pink Ummi (4 x lipgloss Avon4 x  buah note book Pooh1 x helai tudung outer plain 
Qma Shop (1 Perfume Paradise - Set Mini 8ml (TYPE B)
miszsheyla (2 x Topup RM10)
TehaaNFMFacebook TehaaNFM (1 x edit minima/blogskin template, 2 x header simple, 2 x watermark simple)
Diana ,  Facebook Diana (3 x header simple)
Fyza Life, Facebook Fyza (2 x Topup RM10)
Fieda Rafli (Keychain Langkawi)

To sis , one again saya dah ikut semua syarat-syaratnya :) 
Please check :) Oh , yang paling saya suka join this GA ini sebab tidak menggunakan 
Random.org :) TQ , saya suka ikut cara manual :)
Now , saya nak ingin mengajak rakan blogger saya iaitu Yanie , Azniey ,Ayu
Wanie dan Akma . Kepada para blogger yang lain if korang mahu join , dialu-alukanlhaa hehe .
Harap sangat saya dapat memenangi hadiah tersebut . To sis , saya minta maaf
sebab tak dapat letakkan banner disidebar cause masalah internet sangat
lembab dan membuatkan saya gelisah sebab takut tidak menepati 
syarat tersebut :) And , kalau ada apa-apa yang tidak memuaskan 
pihak juri , sila info kepada saya , dan saya dapat memperbaiki kesalahan tersebut .
Asslamualaikum w.b.t :) Good Night all ^^



You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's