Ainza: You Think I Have Any Idea

You Think I Have Any Idea

Tuesday, February 07, 2012

Assalamualaikum to all my beloved comot .
How are you dear ? Sorry , sejak dua menjak ni
aku jarang online cause busy do homework . .
Hehe , aku kan pelajar pintar , so don't miss buat homework .
Now , aku pun jarang jugak online facebook , kebanyakan
aku selalu online Twitter . Woww ~ followers aku dah meningkat beb !
But , semua followers aku kebanyakkan from Arabic and Japans . So what ?
Aku terpaksa speak in english although ayat aku hancur berkecai .
Oh , i forget it . Now , aku punya lagi kesempatan untuk ucapan
Salam Maulidur Rasul to all muslim in World .

Tumblr_lyzfbzvrpq1qijksmo1_500_large
Can make me beautiful like you , dear ? ._.

Haha , done baca my tittle ? Okay what you mind ?
Stoppp , sorry i don't have idea nak letak tajuk apa .
So , pakat hentam jer lhaa kan .  Now , aku baru je lepas tengok cerita Vannila Coklat .
Wawww ~ so best cerita dia . You tahu tak , 2 hari lepas aku ada anta |
tweet ke Kak Zara , omgg mesti you all tak percaya kan , dia reply my tweet .
Memang tak percaya ,, she very kind . Muka dia ala-ala cerita
Flipina tuh . Perempuan yang comel -comel . Okay stop , kalau aku
bagi tahu pun bukan you all tahu sangat kan ? Hehe ..
Ya Allah , best gila cerita tuh . Err , jiwa aku layang-layang pergi kat 
sana .Sebelum aku tengok cerita tu , memang gila lhaa
aku buat homework tulisan macam cakar ayam cause nak tengok cerita tuh .
Memang muka tak boleh blaahhh , excited nak tengok cerita tu .
Oh Amir , you're romantice gilaa . Okay , yesterday aku ada tanya kak zara
how much episod Vanilla Coklat , she say 13 episod ^^  Woooaa , pendek je
cerita tuh . Walaubagaimana pun , erhhhhh excited ni .
Hati senangg dapat tengok cerita tuh . Opss , don't lebih - lebih ,
nanti ada pulak cabut lari bila baca entry menggedik ni :P

To you guys , sorry my entry for this tonight very short .
Hehe , tade idea . Please give me idea okay ?
Oh my god ! I must end this enrty cause i want to tweet with sis Zara :)
Ya Allah , entah kenap aku hari ini . Happy so much .
Semalam aku menang GA , tempat pertama .
Dapat beg . Gila tak happy . First time aku menang GA .
Please you all , jelouse with me okay ^^ hahah .
Okay , if i have time , i'll update blog again . see you later .
Ouch , thanks you to my followers cause you sudi follow me ..
Thanks a lot . Muahhhhlove you beautiful and handsome ^^ GoodNight :D


You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's