Ainza: Finally

Finally

Wednesday, March 14, 2012

Tumblr_m0v8qzfv2l1rrrvzfo1_500_large 
Hye peeps . Oh aku dari pagi tadi sampai sekarang duk hadap
depan lappy semata - mata nak adjust Abam Blogger kita wat hal .
Omggg ~ tadi aku tak boleh post satu entry pun sebab semuanya
jadi Edit Html . Arhh emang aku nak edit blog pakai post entry ? :/
Oh tadi aku pikir nak wat yang baru blog but aku masih sayang lagi
followers aku yang setia menjenguk blog aku nim :/
Tanpa putus asa aku tetap cari apa yang tak kena dengan blog aku nim .
Ehemmm , then aku buka twitter tanya dekat Lettha apa masalahnya jadi macam tu 
Die jawab 'Tukar templete old kot' Yeahh , aku try tukar templete baru ,
yahhh , masih saja seperti tadi . Okayy aku putus asa untuk 3 minit --'
Lepas tu aku tekan google help then aku mana reti bahasa mat salleh --'
Ahaha , aku try jugak buat - buat faham . Then dia cakap lhaa 
step by step untuk dapatkan new post yang dulu masa zaman kurno :P
Yeahhh aku tersenyum lebar sampai ke pipi  .Alhamdulillahhh ~
dah berjaya jadi versi yang dulu . Hehehe ~ #Happy  gilaa macam orang gila OK ^^
Fuhhh ~ akhirnya aku ada kesempatan jugak nak update blogg
Ok done . Itu jer yang aku nak bagi tahu :P Babaiii .  

Perasan tak background aku dah berubah , aku pakai yang dulu . :/ Aku mahu tukar tema , any suggestion ? 

You Might Also Like

4 comments

  1. hye kak aien,,bagi pndapat sye tema warne oran atau pown indigo.hehe ini pndapat saye jerk...

    ReplyDelete
  2. Qila , hehe insyaAllah . Warna indigo akak pernah buat yang dulu . Akak guna untuk header . Thanks for suggestion :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum adik,bagy pendapat akak,, x payah la tukar tema sebab akak tengop comey macam niy hehe

    ReplyDelete
  4. Anon,wsalam . Oh ye eaa ? InsyaAllah kalau saya masih sayang dengan tema saya nim . Pasti tak akan tukarnya (: ahaha,thanks for suggestion :D and thanks sebab puji blog saya comel akak#perasan :D

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's