Ainza: Join Contes'st Cas-sie Emily

Join Contes'st Cas-sie Emily

Tuesday, March 20, 2012

 

Hello buddy ^^ Hai semua .
Today aku nak promote 1 contest yang tak seberapa ini .
Contest ini berlangsung pada 18/03/2012 - 30/03/2012
Masa hanyalhaa singkat . So semua orang masih
ada peluang nak join this contest tau ^^
Mana tahu rezeki berpihak kepada anda semua .
Belu cuba belum tahu ~ Yang pasti tak akan rugi lhaa kan 
cause hadiah dia banyak sangat melebihi 30+ .
Wooo ~ aku pun naik jelouse dengan hadiah tuh .
Ye lhaaa sponser - sponser ini sangat baik tauu sanggup bagi
hadiah untuk para pemenang asalkan peserta ikut semua syaratnyaaa ~
Okk , if you all nak join this contest , please click this banner
that i tape tauuu . Jom lhaaaa join .
Ajak anak ke , adik ke , abang ke , kakak ke , atok ke , nenek ke //
Haaa ~ ajak semua lhaaaa yeee . Aku harap contest ini ramai lhaa yang join .
Siapa yang tak join tu , memang aku nak lempang lhaa dia sebab MALAS NAK JOIN !
Ahahaha , just joke lhaa , up to you ,if nak hadiah just join je lhaa kan .
Syarat pun tak banyak sangat , tak perlu lhaa nak promote contest ini
sampai tak tidur malam hehe . Okayy you all join tauu ^^
Byee Assalamualaikum w.b.t ^^

 

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's