Ainza: Patient make me smile

Patient make me smile

Saturday, March 17, 2012

Tumblr_m0xh7fkr9s1qbj49mo1_500_large 

Godekkk - godekkk - godekkkk ^^
Hello semuaa . Selamat pagi dunia :)  and Assalamualaikum untuk
para umat Islam ^^ Have a nice day to you Allah ^^
Today i wantt wantt wantt you say I LOVE YOU for me ,can ?
Oh sure you can do it if youuuuu tak maluu ahaha ^^
Now , myblog dah kelihatan comel mhehewww .
Header pun dah bertukar jadi cutee ^^ Ok perasan kedebom dah .
Yesss , i miss my blog . Lama gila aku tak update guna ayat gila- gilaa .
Okayy now my link blog aku dah exchange .
Kenapa aku exchange , payah pulak orang nak visit blog aku . Hehe . 
Sabauu naa , nanti cik cerito deh :P

Ehemm , semalam punya semalam lhaa kan .
Aku pergi buka cbox aku kot-kot ada orang anta pe-pe ke .
Ya Allah , terkejut aku siap melompat -lompat lagi bila 
baca seorang orang dan orang gilaa duk menggila kat blog aku .
Siap maki hamun lagi tuh . Ish-3 kesiannn .
Tade akal ke sayangg ? Tade erkkk ? Oh patut pun .
Tapee aku fahamm dan aku tahu kau siapa sebenarnyaaa .
Aku tade musuh selain kau lhaa sayangg . Entah kenapa dengan kau nim .
Nak cakap gilaaa , tapi takk PMR bukan main lagi bijak 
dari aku ,tapi hal remeh - remeh macam nim pun nak kecoh .
Pooodahhh ! :P Ahahaha , tapi aku akan sabar selagi aku mampu bersabar .
Kalau kau maki hamun dekat aku pun , tak memberi kesan pun kat aku .
Malahhh aku rasa kau kot . Hehee ,lama-lama kau pun akan puas
duk maki hamun kat aku sebab aku tak layan kauu .
Ok aku akan sabar , sabar itu separuh dari iman kannn ? :>
Okayyy , sekarang aku dah tukar link blog aku . So , you can't visit or
maki hamun dekat aku lagiii . Ini je jalan termudah supaya
kau tak menconteng aranggg lagi kat blog aku nimmm . :)
Ok fullstoppp . Nanti tak pasal - pasal keluar kata-kata 
manis aku and pembaca setia aku cabut lari kamm :P


Hello comottt :) Tomorrow dah start sekolahhh .
Oh no, aku belum sedia lagi nim . Satu homework aku belum siap :P
Acano nim ? Cikgu boleh tak skip sekolah for 1 month ?
Bolehh ken ? Okay aku tipu , aku kan budak rajin . Semua homework aku 
dah siap dengan salin jadual lagi aku dah siap ^^ Terlebih rajinnn .
Excited nak jumpe dengan My Lesbo Aznieyy . 
Yeahhh , aku dop rindu pun mun , sikit dop rindu cume aku 
miss jer kat mun koyaaa . Ahaha ^^ 
Buka sekolahh sure ade gosip terhangattttt ^^ Yessss , aku seorang
blaaablaaa but aku rak men-aibkan maruah oranggg .
Mhehewww , kita baikk LOL :P
Cikgu cakap hari isnin or blaablaaa dah exam .
Ok , aku belum sedia lagi , aku malas nak study sebelum aku dapat 
jadual exam . Kalau dah dapat baru aku nak study and
say bye bye my blog , facebook , twitter and helloo :(
 Cehhh , buat-buat sedihh , padahal aku tak sedih pun 
sebab aku masih boleh online guna handphoneee aku yang tersayang tuh .
Okayy dah , aku nak makan -makan and makan .
See you next years , opsss see you next week ^^
Assalamualaikumm , jawab jangan tak jawabbb . Wajib kena jawab ni ^^

Please guys , wish me gud luck ^^

You Might Also Like

4 comments

  1. Sabar kakak,,okay adik doakan kakak dpt jawab exam molek ey...

    ReplyDelete
  2. Saya tak maluuu x) ILOVEYOU. Hahaa, btw, good luckk ! :)

    ReplyDelete
  3. salam dik..ada tanya pasal sponsoring yer..akk mta maaaf sbb akk stop dlu sponsoring GA wat masa ni..tq sbb sudi bertanya :)

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's