Ainza: Random Giveaway by Nabilah Said

Random Giveaway by Nabilah Said

Thursday, March 01, 2012


Hello , today aku nak join GA lol ~ 
Memang dah lama aku dah tak join GA hehehe
For this entry ini just short je sebab aku tak mempunyai masa .
Okayyy , if aku dah ada masa , i'll update blog and the title is Bonjour March
Okay , let's go ^^


To sis , saya dah ikut semua syarat-syaratnyaaa :)
And , ini saya senaraikan sponser yang sis suruh buat ^^
Maaf sekirangnya saya tertinggal or apa- apa yang sis suruh buat hehe :D


e) Alisa


Hope saya menang , InsyaAllah if ada rezeki ^^





You Might Also Like

2 comments

  1. hai ain..jemput join my giveaway juga jom..;)
    @
    http://trio-fabulous.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's