Ainza: Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB'

Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB'

Sunday, April 08, 2012


/Assalamualaikum\ Today , malam ini saya nak join satu GA .
Ehemmm , dah lama saya tak join GA sebab tak menang . Saya putus asa .
But kali ini saya join kerana saya tertarik dengan banner kat atas tu .
So shomel lhaaa . Saya harap and terlalu berharap untuk kali ini saya menang .
Aminnn ~ fuhhh . Okayy , disini saya nak senaraikan syarat-syarat penyertaan :>
Woowww hari ANNIVERSARY TGB . :>


1- Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB'
2- Follow TGB itu HARUS
3- WAJIB Follow dan Like semua Penaja2 GA ini
4- Letak Banner GA di entry kamu
5- Tag sorang je, dan pastikan mereka tahu
6- Follow TGB itu HARUS
7- Tinggalkan URL GA di ruang comment ini sahaja, tempat lain saya tak terima

SENARAI PENAJA TGB
myphilosophicalofarts – FOLLOW | PAGE
- Fatma Fazira : FOLLOW | LIKE  1| LIKE 2
- Nurziyana : FOLLOW | LIKE | ADD
- LoveBag LoveBag : FOLLOW
- Nur Syahirah : FOLLOW | LIKE
- De Closette : FOLLOW | LIKE
- Kittyshawls : FOLLOW | LIKE
- Nur Anisah : FOLLOW | LIKE
- Ain Zuhairi : FOLLOW | LIKE
- Thaiyibah : FOLLOW | LIKE
- Atikah Mansor : FOLLOW
- Joojoo Craft : FOLLOW
- Roziah : FOLLOW | LIKE
- Haruno Hana : FOLLOW
- Biri Biri Collection : LIKE
Cik Harty : FOLLOW
Saya tag semua orang yang tengah baca ini :>
Hope menang

You Might Also Like

1 comments

Nuffnang Ad's