Ainza: Kak Mimi Chubby
Comel

Kak Mimi Chubby

Wednesday, April 04, 2012

Annyeong haseyo hello peep ! Hi all hari kan hari ni kannn saya
nak bagitahu yang saya saya mulaa kenal dengan seorang kakak ni :P 
Alaaaa ~ kakak kat bawah ni :> Eh bukan hari ini tapi hari hari sebelum ini :P
Nama kakak ni kan , nama dia nama dia Mimi Suriyati  . Kenal tak ?
Alaaa ~ yang putih putih yang comel comel yang chubyy chubyy tu .
Haaa ~ dia lhaaaa yang saya masudkan tu ^^


haaa ~ Kakak ni lhaa Kak Mimi comel loteeee .
Semalam punya semalam tolak semalam punya semalam jadi
semalam lhaa kan , saya saya curi gambar si kakak nim .
Ayoyo ~ mintak maaf akak curi gambar :P Saya curi tak mintak izin 
dari punnn :( Saya malas nak mintak izin , nanti dia dia gigit saya .
Awawwwww ~ tak sakit pun , dia tak boleh gigit saya
sebab dia dukkk jauhhhhhhhhhhhh sana :> Kan Kak Mimi kan ? 
Oke , first saya kenal Kak Mimi , time dia comments gambar punya 
gambar saya , hehew saya terharuuu ~ Then saya comments balik 
gambar dia . Eh lagi terharu bila dia balass . :D
Anda jelly tak bila saya dapat comments gambar dia ?
Haaa ~ mesti jelly kan :P Cakappp . Eh , saya ada lagi gambar
dia . Nak tengokkk ? Ha ! Pejam mata rapat - rapat . 
Jangan buka tauuu , nanti kann nanti kan Kak Mimi malu sebab
sebab awak awak and awak senyum kat dia :P 


Haaa ~ dia lagi . Haissh :> Nak tahu takk ?
Dia kan , dia kan and dia kan bukan kakak saya , bukan kakak kandung saya , 
bukan kakak tiri saya , bukan kakak angkat saya ,bukan kakak kawan 
saya , bukan kakak punya kakak kawan saya tapi dia kan dia kan 
tua dari saya , sebab tu lhaa saya panggil dia Kak Mimi :P Haha ~
Saya sayang dia tau , time dia pergy PLKN , saya rindu gila dia :O
Saya anggap dia Kakak Kandung saya , sebab dia baikkk giloo .
Peramahhhh , tak sombong walaupun dia comel .
Apaaaa ? Haishhh , jangan rampas dia tu dari saya . Nanti saya gigit awak .
Haaa ~ tak tahuu , bila awak nangis jangan salahkan saya pulakkk :P
Dahhhh ! cukup tengok muka dia lama - lama . :P
Oke , saya ada lagi gambar dia , eh tapi jangan curi tau .
Kalau saya curi tapeeee :P 



Haiii awokk semua . Saya Mimi Suriyati . Saya nak tampalkan 
muka saya kat sini . Tengok puas - puas tauuu :> 
Baiii /Assalamualaikum\


You Might Also Like

7 comments

  1. Untung la ade org yg sayang dy :')

    ReplyDelete
  2. Chumil nyer dieee ^^ ♥

    ReplyDelete
  3. Ahakkk , comel kan dia :> chubby

    ReplyDelete
  4. whoa ! terharu :') Hehe. Sayangg aienn ketat ketat. Muahhh ! Hahaha :D

    ReplyDelete
  5. nak kenal nak kenal dgn dia...hehehe...
    dgn sapa2 la yg sudi nak kenal...hehe

    ReplyDelete
  6. Cooooooooooooomel em . Macam kak aien jugaa :D

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's