Ainza: 1st Giveaway by Nina & Kiki

1st Giveaway by Nina & Kiki

Monday, May 21, 2012

\ Asslamualaikum semua /
Hari ini aku mahu join GA from Kiki & Nina :)
 Lama dah aku tak join GA or Contest ape ape la kan . Hehe .
Hope kali ini aku menang , mane tahu GA kali ini rezeki aku nak menang .
Ape - ape , just cuba , kalau tak menang tape laa :) Let's go !


Click Banner that i tape ok :)

The conditions :

1. Wajib follow blog nina dan kiki.
2.  Wajib like fanpage baru nina.
3.  Copy paste banner di atas ni di entry, sidebar blog korang dan linkkan ke blog ni.
4. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Giveaway by Nina & Kiki " dan dah siap,
pastekan link entry di bawah kotak komen nina atau kiki
(pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA).5. Tag berapa orang dan pastikan yang tag tu tahu yang dia ditag.
6. Jangan lupa like and follow sponsor kita. Nak hadiah tak? :P
GA bermula dari 20/5/2012 hingga 20/6/2012.

Senaria Hadiah :

1. 1 vector dari Azza
Follow - wajib
2. 5x header dari Ainul
Follow - wajib
Letak banner dekat sidebar - tiada paksaan
3. 2x blog review dari Nabila
Follow - wajib.
Like fan page - tiada paksaan.
4. 3x doodles dari Wani
Follow - wajib
 
5. 2x item dari Miss Qi Closet
Follow - wajib
Like fan page - wajib
6. 2x header, 2x edit blog(blogskin), 2x animated banner dari Dayah
Follow -wajib
Like fan page -wajib
7. Getah-getah rambut dan klip rambut dari Ziela
Follow Ziela & Sookjoo - wajib
Add facebook & facebook - Sunat
8. 3x header dari Miraa
Follow - wajib
Like fan page -wajib
9. Rm10 x3 dari Echa
Follow - wajib
Like fan page - tiada paksaan
10. 3x rm5 dari Ezie
Follow - wajib
11. 1x rings &1x earrings dari Gabriella
Like fan page - wajib
12. 1x edit blog tak full (template simple, washed denim), 2x header dari Areyin
Follow - wajib.
Like fan page - wajib
Add facebok - wajib
13. 2x animated header dari mr purple
Follow - wajib
Like fan page - wajib
14. 1x rm30 voucher dari LovebagLovebag
Follow - wajib
Like fan page - wajib
15. 1x rm30 topup (semua rangkaian) dari Lovestory313
Follow - wajib
16. 1x feather earring dari Dress Your Age
17. 1x bangle dari Dress Your Age
Like fan page - wajib
* pemenang harus buat satu blog review tentang  pagenya *
18. 5x  5% discount voucher dari De Closette
Like Fan Page - wajib
19. 1x Free Domain One Year dari Amer
Follow - wajib
Like fan page - wajib
20. 1x Flat shoes dari NMA Shop
Follow  - wajib
Like fan page - wajib
21. 1x bag dari Bags Aholic
Like fan page - wajib
22. 1x bag dari Korean Lens Shoppe Malaysia
Like fan page - wajib
Letak gambar di sidebar dan linkkan ke page - tak wajib.
Share page ni kat facebook anda ;) 




 Dah ikut semua syarat-syaratnyaaa :)Tag :  Yanie , Azniey , Bulat :D

You Might Also Like

2 comments

  1. Assalamualaikum/salam sejahtera

    miss z datang sini dari segmen 1st GA by NY
    meh lah ke blog miss z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

    ReplyDelete
  2. JEMPUT JOIN GA NI :) HADIAH OWESOME MENANTI ! Tarikh tutup 30 JUN 2012 ,SIAPA CEPAT DIA DAPAT :)

    >> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's