Ainza: 1st Giveaway by Nono Lu and Feyras'

1st Giveaway by Nono Lu and Feyras'

Friday, May 25, 2012



Selamat malam semua . Hoho 
Nak join GA malam ni walaupun hati tengah membara . 
Nevermind , done all owner :D


letakkan banner giveaway ini di entry korang dan link kan ke blog ni sahaja (kalau tak buat, penyertaan akan terbatal).
WAJIB jadi follower BLOG INI dan INI dan yang INI.
Bagi yang ada Twitter, SUNAT jadi FOLLOWER INI dan INI dan INI .
WAJIB klik SINI .
Tak WAJIB nak tag sesiapa, pasal aku tao ada yang malas nak tag orang nie (owner pun malas jugak sebenarnya).
Buat entry bertajuk '1st Giveaway  by Nono Lu and Feyras' di blog anda.
Tinggalkan link entry anda di comment entry blog ini SAHAJA.

Close date 31/05/2012 



You Might Also Like

1 comments

Nuffnang Ad's