Ainza: Rintihan Hatiku

Rintihan Hatiku

Tuesday, May 29, 2012


Hai gojess . Assalamualaikum world :D
Selamat pagi . Pagi yang sejuk membuat tangan aku sejuk beku :/
Ainza dah back ! HAHA :D #Flykiss yeah idea dah datang memberi seribu makna .
Aishhmen sejuk gila tangan aku . Oh please sunyinyaa . Aku tak boleh taip
kalau macam ni /. Fuhhhhh :)  I opened a new section in the content part! Do check it out! :) 



Hah kau , ape lagi tak kena ni . Tolong jangan hack FB aku .
Kalau kau hack pun macam boleh buka FB aku . Aku privacy sayang 
oi . Jangan menyusahkan orang boleh tak . Serabut aku ada orang 
gila gini . Bakpe nok hack FB aku ? HAHA , kau dengki kan . 
Ohmenn buat lah fb kau punya ,tak pun kau copy je nama aku . Kan senang dok 
payoh nok hack fb orang . Ataupun kau copy all yang ada dalam fb aku tu .
Aku tak marah langsum , suka ada daripada kau hack fb aku tak tentu pasal .
Tapi kan aku tak halal la kau buat buat macam tu hehe . Dosa laaa . 
Ingat menda remeh temeh ni tak dosa ke ? Cuba kau kumpul benda - benda macam 
ni , mensti banyak kan dosa yang kau kumpul tu . HAHA Tolong la , aku sayang
 facebook lama aku tuh . Dari darjah 6 aku creat facebook .Lama tu weh .
 Tak kesian ke kat aku :(  Arh dah la banyak masalah aku sedang alami sekarang ni . 
Ni pun belum selesai lagi tambah pula kau pulak buat hal .Aku cakap aku tak halal 
kau buat macam tu . Aku sumpah kau cirit - birit 24 jam 7 hari 7 malam . Ingat tau :)
Hey all , kenal aku tak ? Tolong add fb ni AieEn Shitobi II . Teimas kasih c:


# When you really care about someone, their mistakes never change our feelings 
because the mind gets angry but the heart that still cares. #
You can't just keep playing with someone's feelings because you are
 unsure about your own. Yes aku belum pasti lagi tentang diri aku .
Aku terlalu sayangkan sesorang :) Oh please God , kenapa kebahagian ini
hanya datang sekejap je . Aku benci hidup macam ni . Tak normal langsum .
I mean bukan aku tak syukur duduk atas dunia ini , aku cuma ingin kebahagian .
Aku ade family , ape yang aku nak semua aku dapat . Cuma aku ingin sesorang
yang faham perasaan aku .Terutama orang special yang aku nak dalam hati aku ini  :) 
Aku taknok kebahagian itu datang sekejap je . Kesedihan terlalu berpanjangan .
Lebih baik jangan bagi aku kebahagian terus . Kan senang , jangan bagi aku
rasa kebahagian . Aku dah biase dengan kesedihan ini , boring , kesunyian :)
Aku terlalu rindu dekat orang tu , tapi aku harus menlupakan dia demi seseorang
yang aku sayng juga . My friends :) Mengalah lebih baik bagi aku . Aku bosan
arh hidup macam ni , asyik - asyik lalalal ~ Ape-ape la . Malas la aku nak luahkan 
banyakk . Boring , aku malas nak taip panjang - panjang . Oh yeahh  :)
31/05/2012  , Kak Yanie dah nak balik sini . Yuhuuu :D Love it 



Don't give up on things when you think you can fight for it. It's difficult to 
wait but it's more difficult to regret.  


You Might Also Like

4 comments

  1. Assalam, sabar jerlah... dorang tu tak da keja lain dah... kesian kat org tu cirit birit 7h 7mlm... ganas juga koe nie erk...

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's