Ainza: Saya Bosan.

Saya Bosan.

Monday, May 21, 2012


Hai semua and assalamualaikum :) 
Have a nice day ! Hari ni hari isnin , siapa tak pergi sekolah ? 
Angkat mulut ! Cepatt bhabhaa .. Sama laa kita semua :) 
Oh uh eh lama sudah aku tak update blog kan ? Dah nak dekat 
1 bulann macam tu laa . Kenapa lama sangat aku tak update blog ni ?


Meowww , haaa ~ aku busy gila sejak akhir akhir ini .
Dah la exam yang paling busy sekali aku malasss nak bukak lappy .
Haha , aku malas nak cas lebih baik aku online handphone je kan ?
Lagi jimat elektrikk . Hehe ~ acano exam baru - baru ni  ? Senang dok ?
Actullay aku belum abis exam lagi tapi saje buat gila taknok datang sekolah :>
Hello , aku nak mintak ampun mintak maaf pasal GA hari itu . GA tu terbatal
sebab acano nak cakap ni , ok please jangan maki hamun tau :

 Hari tu buka blog , niat hati nak update .
 Buka mak oi macam sarang tikus tengah nak BERTELUR .
 Try setting alhamdulillah dah oke :)
 Buka dekat edit post , makcikk kau mano entry GA tu , dah hilang ?
 Cryingggg stopp terpaksa batalkan :)

Oh macam tu la ceritanyaa , so don't maki hamun ok .
To yang pernah join GA aku tu , harap dapat unfollow balik aku .
Aku taknok orang cakap batak followers , euuu sorry laaa .
I'm not , aku nak orang follow aku dengan ikhlas okay ^^
Bye3 , nak cari maklumat tentang paper sejarah , doa aku boleh jawab ok :D


You Might Also Like

5 comments

  1. Wahh, cntex nye blog awk..^_^ ,
    Btw, done fllow u, fllow me bck okeyhh..

    ReplyDelete
  2. oh.. pttla.. heh.. susah nak cri blog awak sbb asyik tukar link je.

    ReplyDelete
  3. Terpaksa tukar link sb bnyak hater maki hamun kat sini.

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's