Ainza: Smile Like You Baby
Smile

Smile Like You Baby

Sunday, May 27, 2012



Hai ladybugg . Selamat pagi semua . Indah sungguh sinaran matahari ini :)
Assalamualaikum all muslims and say hello to non- muslims . Kuikui 
Look , header aku dah bertukar . Yes , disebabkan cuti aku tak tahu buat apa 
lebih baik aku edit blog  ^^ Ehem hi world He make me happy . He make me happy !


He make me happy tapi aku takot kegembiraan ini hanya datang sekejap je.
Haha , takpe lebih baik aku manfaatkan kegembiraan ini walaupun
sekejap . Itu pun dah cukup buat aku . Tak terlalu sunyi macam orang gila .
Eh kejap , aku nak nyanyi cepatt up sikit sound tu biar sampai gegar lappy .

Aku lihat dia disana ,  Aku ingin mendekatinya
Aku cuba menghampirinya ,Lalu aku menyapa dia
Dia pun membuka bicara ,Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata, Mula timbul rasa bahagia
Bila dia, mendekati diriku , Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku ,Hatiku rasa tak menentu
Kekadang hati ku bertanya,Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa,Aku jatuh hati padanya
Aku ingin memilikinya ,Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia,Aku ingin hidup dengannya
Bila dia, mendekati diriku ,Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku ,Hatiku rasa tak menentu
Mungkinkah aku, kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa ,Mungkinkah aku, kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya ,Ku terima satu nota darimu
Yang tertulis ‘Aku suka kamu’ . Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu .Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu ,Akhirnya kini ku kan mampu ceria
Diriku sangat gembira ,Akhirnya kini, aku mulai bahagia
Menerima cinta darinya 

HAHA , okay first time aku nyanyi lagu tu . 
Haha , jangan muntah , ok besttt tak ? Muahah perasan . 
Ok be smilee . Dah itu je aku nak update . Idea belum datang banyak
lagi ni :) Assalamualaikum semua bubye3 .



You Might Also Like

2 comments

Nuffnang Ad's