Ainza: Hipokrit Sangat La
Autolike

Hipokrit Sangat La

Friday, June 29, 2012




What the hell ? Kau ingat aku nak sangat ke like yang banyak . Sebesar tahi pun aku tak nak oi . Kalau kau duduk ditempat aku, kau rasa sendiri la . Aku tertekan virus , asal kau nak jugak ke LIKE yang banyak ? Meh aku bagi kau virus tu . Kau nak ? Please la , kalau kau tak kenal aku tak payah la nak maki aku macam ni . Bodoh , benda ini pun tak leh fikir sedangkan aku dah update yang aku tertekan virus . Kawan - kawan aku pun dah tolong macam mana nak hentikan virus ni , tapi tak boleh . Takpe la aku harap kau dapat balasan ok . Dear , i know you siapa , tapi aku tak nak cari gaduh dengan betina songsang . Terima Kasih .


You Might Also Like

3 comments

  1. biasalah . ramai yg dengki .. saba oke :)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan.. follow sini
    kliktekan.blogspot.com

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's