Ainza: Jana pendapatan melalui BLIN
Blin

Jana pendapatan melalui BLIN

Sunday, July 08, 2012



Hai Assalamualaikum semua . Hi bonjuor Fellas ! Blopp , hari ni saya malas nak pergi sekolah sebab sebab cikgu tidak mengizikan saya pergi . Dia suruh saya berehat buat seketika . HAHA , okay today saya nak post pasal Blin ni . Kepada yang belum tahu pasal blin ni boleh bagi 5 minit untuk baca sampai habis dulu entry ini boleh ? Hehe , blin ni macam Says, Chrup , Nuffang . Tapi yang ni lagi best sebab duit tu kita dapat tahu masa ke tidak yang orang klik tu . Kalau chrup dan sebagainya , dia kena tunggu esok tu nak tahu earn masuk ke tidak . Zaman sekarang ramai yang nak duit sampingan right ? Daripada buka facebook entah apa - apa lebih baik join ni , dapat jugak manfaat kan ? Saya join blin ni baru je 2 minggu , now earn saya dah mencecah RM78.80 ! Wooo siapa yang tak nak duit sebanyak ini kan ? Kalau awak - awak and awak semua nak join ,  tekan sini BLIN.GD . Kalau nak tengok naik tak earn anda , cuba suruh kawan klik . Tapi sebelum tu , nak mintak tolong boleh ? Tolong klik yang saya punya  http://blin.gd/4fKy . Kalau nak suruh saya klik yang korang punya , letak je link kat comment ok . InsyaAllah i'll click dia . Tapi sebelum nak join blin ni , sila baca dulu noti dia .


IMPORTANT : PLEASE ABIDE BY THE FOLLOWING :

at you own (Eg your personal Twitter/Facebook profile/Facebook page)
Do blog about it if you like. You can include the links in your blog post.
Do share the link on your Instant Messenger status, and other social networks. 

Do not click your own links, do not beg for clicks, or exchange clicks with other members.
Do not use automated methods or link redirections to promote your links
Do not post your link on pages you do not own, and especially not the Facebook pages associated with the campaign.
Do not post your link on chatboxes, forums, blog comments, or Facebook Groups.

Fraudulent clicks will result in account suspension, and earnings invalidated.
You are encouraged to share your links on the following places: 
Your Facebook profile 
Your Facebook Page (if you have one) 
Your Twitter updates 
Your personal pages on other social networks (eg Myspace, Friendster, etc) 
Your status on instant messengers (MSN, Yahoo etc) 

Please note that the following list of DONT'S: 
Do not click your own links 
Do not create multiple accounts 
Do not share your links on Facebook pages that you do not own 
Do not create an Event on Facebook page to promote your link 
Do not have misleading text that does not accurately describe the destination of the click .


You Might Also Like

5 comments

  1. wow, banyaknyewww dpt.. ena ni guna nuffnang, bertahun2 baru dapat cikit je.. huaaaaaaaaaa... nk try la, nanti ena klik aw... thanks for sharing dear... nasihat kt bwh tu pun sgt setuju.. hehehe

    ReplyDelete
  2. thanks for support me :) Thanks for click this :D May Allah bless you !

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's