Ainza: New Layout Again !
new layout

New Layout Again !

Monday, July 30, 2012




New skin : Download | Preview | Comment

Assalamualaikum readers ! Bonjour fellas . Hari ni puasa yang ke - 10 , bermakna tinggal 19 hari lagi nak raya kan ? Meoww , raya ni tak best sebab rumah saya takde orang . Just abang dengan seorang kakak daripada 2 orang kakak . Faham ? Anak sedara pun takde,tahun ni dia balik rumah tok,toki,grandfather,grandmother, opah and semua laaa :/ Ok entry ni bukan nak cerita pasal raya or whatever laa . Entry ni kan kan saya nak cakap yang yang blog saya dah bersalin dengan wajah yang baru . Warna soft oren gituu . Hehe , buat layout dalam masa 1 jam macam tu laaa . Balik sekolah , berehat then buka lappy terus online facebbok sekejap tutt tutt ada inbox dari Kak Eika . Hehe , semalam edit blog dia theme blognya warna biru cerah pluss pink . Ini linknyaa , kalau nak visit sila follow dia okay kalau tak i kill you haha :D | Eika Callia | dah visit ? Sila tinggalkan tapak hati anda semua dekat cbox dia ok ! Blupp ~ stop cerita yang itu . Nak story yang ini , alaa pasal layout saya yang baru - baru gitu. Kenapa tukar lagi layout ? Hari tu dah tukar , sekarang nak tukar lagi . Berapa kali mahu tukar laa :/  Amm , macam ni semalam sebelum tidur buka lappy sebentar , then saya ada save codes saya yang dulu . Try paste dekat templete then preview , oh terkejut beruk saya ! Rindunyaa layout yang dulu ! Hello kitty yang dicolorkan dengan color kuning campur pink . Rindu gilaa , rasa nak save je codes tu tapi fikir - fikir balik lebih baik adjust sikit codes tu kan . Nampak lebih simple but theme nak change laa . So kalau nak edit selalu dah lewat malam , esok sekolah harus tidur awal :/ Dengan hati yang ikhlas terpaksa laa tidur dulu , mybe esok i mean hari ni laa nak edit kot . Masa rehat , terfikir nak buat macam mana nampak lain sikit layout yang asal tu . Amm , masih tak dapat idea lagi sehingga sampai kat rumah . Haa ~ masa tu laa idea datang so apa lagi buka lappy terus creat a new codes dan ini hasilnyaa . Sebenarnya nak buat layout ala - ala ramadhan tapi difikirkan balik lebih baik tak payah , nanti bila ramdhan dah pergi raya menjelang so kena tukar lagi . Ahh saya malas , kan saya seorang pemalas nak design sesuatu benda seperti saya katakan dalam entry i'm lazy . Jadi saya ambil keputusan untuk buat layout biasa sahaja but still ada renda tu hehe . Ok i hope anda semua boleh bagi pendapat tentang design baru saya ini :) Assalamualaikum and selamat berbuka :)


Maaf sekarang ini saya jarang update status , kalau saya update pun dalam dua minit saya akan delete balik . Mungkin saya nak kembali macam dulu agak susah sikit . Maaf , jangan lupa subscribe ok :) AieEn Shitobi

You Might Also Like

6 comments

  1. blog dia semakin comel !!
    :D jeles :(

    ReplyDelete
  2. Haha , apee laaa . makin comel apenyeee . makin buruk ada laa >< hehe , btw thanks dear :D

    ReplyDelete
  3. ,,untung la org pandai buat skin :}

    ReplyDelete
  4. ohsemmm giler blog ni.. suke yg baru ni... ^_^ nampak so sweeeeettt

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's