Ainza: HAPPY NEW YEAR GIVEAWAY by TASHA & CIK AKIE

HAPPY NEW YEAR GIVEAWAY by TASHA & CIK AKIE

Tuesday, January 21, 2014



*klik banner untuk join*
Di lanjutkan sehingga 31/1/14

Happy New Year Giveaway ditaja oleh Tasha & Cik Akie

PEMENANG BERDASARKAN:
TOP REFFERAL
RANDOM

antara hadiah menarik adalah.. 
Collagen eye mask & face mask , Bantal Felt (9incix9inci) , Red Pomegranate Lotion , felt rose brooch , quiling bookmark , Baju, keychain dari bandung , pen dari bandung, Komik detective Conan , Novel tanda tangan penulis , penanda buku , Top up RM10 x8, topup RM 5 x14
dan pelbagai lagi hadiah menarik menanti anda..

Azam tahun 2014 saya ialah pada bulan march ini mintak mintak dapat result yang bagus . nak sngat tengok parents bangga kalau result SPM saya baik. Amin 

****************************************************************************


Bismillah ..
Rasa terharu sangat bila nak join giveaway akak ni sebab hadiah semua hebat2 . heheheh hope lah kali ni ada rezeki untuk menang . Amin dengan izin Allah . To akak  berbaloi lah kalau follow like semua tu sebab hadiah semua hebat2 . Maaf akak sebab ada yang tak daat follow sebab tak ada account .. hope dapat tersenarai pemenang . amin ..






You Might Also Like

2 comments

  1. halooo...
    salam.. hihi...
    datang terjah sini.. :D
    btw thanks sbb sudi join GA ni...
    inshaaAllah ada rzki tu nnti nama naik la... hihi...
    btw good luck untuk result Spm ni... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. /\__ヘ/ヽ
        /   (_○⌒)
       |     ̄ |
       土 ● o ● 土
        乂____乂
      Ơ[τ̲̅н̲̅a̲̅и̲̅κ̲̅ ч̲̅o̲̅u̲̅]Ơ

      Amin hehe

      Delete

Nuffnang Ad's