Ainza: January Giveaway by Vidolaaa

January Giveaway by Vidolaaa

Tuesday, January 21, 2014


Klik banner untuk join

TOP REFERRAL PERTAMA DAPAT PILIH 10 HADIAH ! 
TOP REFERRAL KEDUA DAPAT PILIH 3 HADIAH ! 

Antara hadiah yang ada : Muslima Tshirt | Tudung | Pretzel | Blouse + Skirt | Chocolate Drinks | Felt brooch | Dress | Peplum | Mustache Brooch | Eye liner | Shiseido Mask | Shawl

Link Twitter : Takde Akaun
Link instagram : Takde Akaun

Link review Colourfull Shop Shop : *Kalau anda review
Link share page Colourfull Shop Shop : *Kalau anda share
Senaraikan 10 hadiah yang diingini : *Wajib letak

*************************************************************************

Bismillah ..
Rasa terharu sangat bila nak join giveaway akak ni sebab hadiah semua hebat2 . heheheh hope lah kali ni ada rezeki untuk menang . Amin dengan izin Allah . To akak  berbaloi lah kalau follow like semua tu sebab hadiah semua hebat2 . Maaf akak sebab ada yang tak daat follow sebab tak ada account .. hope dapat tersenarai pemenang . amin ..

Hehehe kena pilih hadiah . kalau menang daat apa apa un tak kesah . bersyukur lagi ada kalau menang hehehe .
Cash RM50 x1
Cash RM30 x1
Cash RM10 x1
Eye Liner Liquid Bear x1
Muslimah T-shirt x3
Peplum Blouse x1
Shawl x1 *NEW
1pcs Shiseido Mask x1 *NEW
Blouse x1 *NEW
Skirt x1 *NEW



You Might Also Like

1 comments

Nuffnang Ad's