Ainza: Alhamdulillah Duit Masyuk !

Alhamdulillah Duit Masyuk !

Thursday, February 20, 2014

Before mulakan niat apa yang saya nak kongsikan lebih baik baca ini dulu Dunia Sebenar Indah . Bersyukur sangat sebab usaha selama 2 minggu ini sangat berbaloi. Alhamdulillah selama 2 minggu group Cutiefany Font Themes  akhirnya sangat membuah hasil. Thank kepada yang support tau  . Ye laa daripada duduk diam dekat rumah lebih baik jual themes dengan font untuk blackberry and android sambil menunggu result SPM. Banyak sangat ujian bila menjual ni. Kita tak tahu peragai orang macam mana. So sabar je lah layan cust. Dalam dunia berniaga ni ada jugak yang iri hati bila perniagaan maju tapi tak apa saya ibaratkan bila orang iri hati tu sebagai semangat saya untuk terus menjual lagi. Syukur sangat sebab ada orang beli. Hehe oh ye sambil berniagaan tu apa kata kita join 8share . Berbaloi tau rugi siapa yang tak join 


You Might Also Like

2 comments

Nuffnang Ad's