Ainza: FIRST GIVEAWAY by IZNI SOFIA

FIRST GIVEAWAY by IZNI SOFIA

Saturday, February 01, 2014


For my lovely followers kalau nak join click banner tau :)

Assalamualaikum . First memang teruja sangat nak join GA ini sebab hadiah menarik. S4 tuu hahaha. To akak saya dah follow blog akak yang follower ke-555 dan dah click nuffnang akak yang ada sidebar tu . Minat sangat GA ni . Sebab banner tu comel lah macam akak hehe colourfull. Terlebih dahulu saya nak mintak maaf sangat-sangat sebab saya tak ada twitter . Facebook dah lama deactive . Takutnye peluang untuk menang tipis :( cuma ni nak cuba nasib lah ye. Kalau suruh add wechat corfirm saya dah add ni.. Mintak-mintak ada rezeki nak menang. Amin :)

Senarai Hadiah :
# Samsung S4 *boleh pilih warna -1pemenang                - Minat color white/pink 
Jam Touch Screen *boleh pilih warna -2pemenang     - White
Beg galas *boleh pilih idol -1pemenang

Mencuba nasib . hehe tarikh tamat 30.Mac ni 

You Might Also Like

7 comments

  1. Salam. Saya dari segmen yang sama :)
    Isi tabung ^^
    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/first-giveaway-by-izni-sofia.html

    ReplyDelete
  2. sy nak join giveaway nih tapi tak rasa tak larat.. :P ahaha
    hope you win ^^

    ReplyDelete
  3. Jemput join GA Akie...top referral akan dapat hadiah comel2 daripada Akie tau iaitu flower crown dan floral bracelet...
    http://balqislifestyle.blogspot.com/2014/02/giveaway-gadis-floral-by-cik-akie.html

    ReplyDelete
  4. Jemput join GA Akie...top referral akan dapat hadiah comel2 daripada Akie tau iaitu flower crown dan floral bracelet...
    http://balqislifestyle.blogspot.com/2014/02/giveaway-gadis-floral-by-cik-akie.html

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's