Ainza: Help Me

Help Me

Monday, February 03, 2014


Macam dlam gambar tu..

Anyone can help me? Dah lame nak tanya pasal ni sebab bila aku try buka website aku sendiri, dia tak keluar pun yang terbaru aku update. Yang dulu - dulu je 1 years ago.. macam mana nak adjust balik eh. Bila aku klik dia akan keluar blog sapa ntah. Dulu link aku lain bisscotie ape ntah then kebetulan sekarang aku dah tukar link lain tapi link yang dulu ada lagi. Ni semua disebabkan profile + google ke ? Ada sape sape tahu ? T_T

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's