Ainza: Sakit Perut Pun Menang
Giveaway

Sakit Perut Pun Menang

Wednesday, February 26, 2014

Hari ni arggh rasa naik gila je perut aku ni. Dari tadi aku makan banyak gilos tak berhenti - henti. Haaa ! lepas tu abg buat balik makanan lagi dari pasar minggu . Apa lagi lepas solat isyak terus makan. Rasa tak sedap dah perut masa tu tapi tak kira jugak memang nafsu nak makan banyak tu entah tiba datang mari. Nah ambik kau sakit perut terus  mak oii dalam perut aku ni penuh dengan air. Macam - macam air ade. Kalau jual ni pun untung eh hehe . Gocang perut macam-macam bunyi. Lawak lah jugak kadang-kadang. Lepas tu tadi buka blog eh eh cik Madihah update pemenang yang dianjurkan oleh beliau kat sini. Masa nak loading tu haa kemain perut kecang sakit tuttt tutt tengok - tengok saya ada dalam list pemenang. Hilang terus rasa sakit perut tu. Alhamdulillah rezeki malam ni. Sakit- sakit pun menang  TQ.

You Might Also Like

5 comments

  1. hahahaha. Tahniah ^_^ Hope awak sihat ^_^

    ReplyDelete
  2. congrats and get well soon. hehe.

    ReplyDelete
  3. haha. petanda berita gembira. taniah ye sebab menang. dan syafakillah ukhti :)

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's