Ainza: Sibuk sibuk menjual

Sibuk sibuk menjual

Sunday, February 09, 2014

Eh eh rasa dah lama tak update blog heheh rasa macam setahun je tak update maklumlah sibuk menjual . Oh ye rajin - rajin click nuffnang saya hehehe . Nanti bagitahu dekat cbox ye. Saya akan klik balik tau.. Nak sangat update blog tapi tak cukup tanggan ni. Hari hari pegang handphone cas 2 3 kali . Panas gila handphone kalau masak telur ni dah lama siap hehehe .

Nak tahu sibuk kenape? Haa sibuk jual font android . Font android hanya boleh dipakai untuk handphone/tab yang ada tulis 'Font Style' je tau . Kalau takde tak boleh lh pakai hehehe .



Okay font ni tak ada dimana - mana website . Kalau ada pun kena bayar $1.99 atau ke atas . Contohnyaa font 'SDHAPPYVITAMIN' . Kalau tak percaya yang dia berbayar sila cek diplaystore . Font tu sangat lawa tau hehe . Alah sekale sekali nak cantikkan handphone apa salah nyee hehehe . Okay siapa nak beli font dengan saya boleh Inbox dekat fb AieEn Shitobi atau boleh join group Cutiefany Font Themes . Nak tengok contoh font ? Okay lets go

Font Cutie Sdhappyvitamin


Font : Cutie Md pinklady



You Might Also Like

2 comments

  1. ala comelnye :)
    kalau free singgahla ke blog noly ye
    www.nolyanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    Jom singgah sini http://ayuzulkifle.blogspot.com/ =)

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's