Ainza: SURPRISE GIVEAWAY BY MISS1826

SURPRISE GIVEAWAY BY MISS1826

Monday, February 03, 2014


 image url:
http://3.bp.blogspot.com/-zcdd_pSFabE/UsIcY6lB0DI/AAAAAAAAAcs/CqDh1_-uVc8/s1600/banneredit.gif

Syarat-syaratnye senang je.. mesti follow semua syarat kalau nak menang GA ni..


  Follow blog MISS 1826* wajib

 Follow twitter MISS 1826 * kalau ada

 click semua banner iklan di blog ni- nuffnang, heartbeat and churpchurp. * nak beli hadiah kat korang.. kna le ada duit.. so silakan klik ye.. wait till it stop buffering k.. 

klik link iklan ni : satu , dua , tigaempatlima *update  dan kliksemua iklan NUFFNANG kat blog ni..
* akan disemak. wajib tekan... please click..

 buat satu entry pasal GA ni and crita serba sedikit tentang blog MISS1826. * cita serba sikit cukup la.. Jangan lupa letak banner GA ni dekat entry dan sidebar dan backlink ke GA ni k.. 

 lastly, hantar link penyertaan di kotak komen.. *link komen ada kat atas.. huhu... 

 ikut syarat SPONSOR-SPONSOR *update

1. follow blog

2. follow twitter *kalau ada

3. like fanpage
Zara │ miss1826 *update


p/s : Alhamdulillah dah ikut semua syarat-syarat . Harap - harap ada rezeki nak menang. InsyaAllah . Sebelum tu nak mintak maaf sangat-sangat sebab saya takde akaun facebook,twitter :( Saya hanya dapat follow blog je .. 

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's