Ainza: Alhamdulillah

Alhamdulillah

Thursday, March 20, 2014

*Abaikan background yang tak sempurna lagi tu

Senyum macam taknak senyum. hehehe Orang lain dah berpost-post dah kan result SPM dia orang kan ? Aku je baru nak post ingat nak post tadi dah tapi letih woo. Taniah pada yang dapat straight A tu. Alhamdulillah result aku kali ni tidak mengecewakan mak aku. wiwiwi sukanya kalau lihat mak kita bahagia kan. Result aku tak lah dalam kategori budak paling pandai tapi biasa - biasa jaa. Alhamdulillah sangat-sangat wooo. Yang penting hasrat aku untuk dapatkan A dalam subjek akaun tercapai jugak. Alhamdulillah rezeki Allah bagi. Syukur :) 




You Might Also Like

2 comments

Nuffnang Ad's