Ainza: Awesome Giveaway by FatinDiana
Giveaway

Awesome Giveaway by FatinDiana

Wednesday, March 05, 2014


Assalamualaikum. Buka je blogger nampak cik fatin yang comel ni post entry pasal giveaway. Haa apa lagi join terus lah. Mudah - mudah rezeki unuk menang tu ada amin. Siapa nak join boleh klik banner ye. Seperti biasa kalau giveaway pasti ada syarat kan? Ofkos lah . Syaratnye sangat mudah tak perlu pening kepala. Just follow , like , klik and add je :) Giveaway ni sgt superb sebab banyak hadiah menarik untuk dimenangi. So cekidot !

Hadiah:

Cash RM30 x 1
Novel x 3
Starlight x 1
Tudung bawal x 2
5 sachet Felinna x-loss pure teaberry juice x 1
Topup RM5 x 3
Keychain x 1
Bookmark x 1
Ole-ole Jakarta, Indonesia x 2
Ole-ole Bandung, Indonesia x 2
Ole-ole Hatyai, Thailand x 2
File RunningMan x 1
Bantal felt x 1
Keychain felt x 2
Shiseido mask x 1
Arce Pearl Cream x 1


TAMAT 24 MARCH

P/S : Saya ikut syarat step by step ye sebelum giveaway ni tamat. InsyaAllah esok dah dapat settle kan syarat disebabkan internet malam ni buat hal.

You Might Also Like

2 comments

  1. http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html

    ReplyDelete
  2. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's