Ainza: Barang dah sampai tapi...
Giveaway

Barang dah sampai tapi...

Friday, March 07, 2014

Assalamualaikum haa baru sekarang ada kesempatan nak update ni. Nak update pagi tadi dah masa jam 12 tapi broadband buat hal. Bila nak connect je mesti failed. Lepastu tutup lappy then buka balik but still same. Hmm lebih baik tidur eh lepas bangun tidur buka lappy balik hmm jawapannya sama jugak still same tak boleh nak connect. Memang nak putus asa dah masa tu. Then biakan lappy macam tu je pergi tengok tv. Tengok orang mengaji lepas tu tengok cerita indon. Masuk bilik balik eh still same. Hmm baring - baring sebab tak tahu nak buat apa lagi. Dalam jam 5:30 pm baru buka balik lappy . Kemain aku baca ayat ni hahaha akhirnya berjaya connect jugak. Hihi happy boleh buka internet balik 

Hmm baca title kat atas tu macam ayat kecewa je kan. Hmm ye laa sepatutnye barang dah sampai hari khamis tapi... *Throwback 


Ni sponsor dari GA Madihah baru - baru ni. Okay memang sah lah hari khamis sampai kan. So pagi khamis tu mak aku ajak pergi kemaman dalam pukul 11 pagi gitu lah. So balik dalm pukul 1:45 pm. Masa nak balik tu aku nampak dah abang misai pos laju tu ada dekat kedai mana tah. Dalam otak aku mesti barang aku ada dalam ven tu hihi. So masa nak balik tu singgah rumah lama sekejap nak ambil barang haa masa tu aku taknak balik sebab nak tunggu barang aku sampai ye laaa. Sponsor mintak alamat, nah jadi aku terpaksa bagi alamat lama aku lah sebab rumah baru aku tak sure alamat berapa. Hihi Rumah lama tu abang aku duduk buat sementara waktu sebab ada barang lagi tak ambil. Hmm lama dah aku tunggu tapi tak sampai- sampai pun barang tu.  So terpaksa lah balik rumah baru. Hmm petang tu abang aku datang rumah dia cakap ' Ain ada surat untuk mu, kena ambik barang dekat pejabat pos sabtu ni 'Gilak ah kalau lah aku tunggu  barang tu dah sampai kat tangan aku dah.Tengok kat surat tu barang dihantar jam 2.55 pm. Aku balik rumah baru jam 2:30pm. Aduhh satu hal pulak nak kena pergi dekat pejabat pos. Act bukan aku yang pergi tapi aku mintak abang aku pergi ambik barang tu. hihik memang tak sabar nak tunggu esok walaupun hadiah tak seberapa tapi alhamdulillah syukur sebab menang..

You Might Also Like

1 comments

  1. ingatkan barang dekat pejabat pos hilang . suspen toi . Hahaha . kan dah tertipu :p

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's