Ainza: Cinta 20sen ?

Cinta 20sen ?

Saturday, March 15, 2014

Haa tajuk kat atas tu macam suspen je kan? Apa cinta 20sen ni? Adakah cinta hanya dibeli dengan harga 20sen sahaja atau sebaliknya? Atau hantaran sebanyak 20sen ? Atau mas kahwin sebanyak 20sen ? Adoii banyak sangat persoalan yang ternanti-nanti menunggu jawapannya. Hehehe 


Watch this video !

Alkisahnya macam ni, Siapakah Razali & Izyan? ini lah orangnya yang saya maksudkan cinta 20sen. Berkat beliau join 8share  ..... 
Sinopsis : Kisah benar seorang jejaka yang gigih menjana wang di SAYS untuk membeli cincin pertunangan gadis idamannya. Rancangan beliau see more.

So pada yang belum join 8share tu meh lah join mana tahu hasil berkat usaha korang share link dapat pergi umrah ke atau sebaliknya. Mana tahu kan sebab rezeki ada di mana - mana sahaja. Cuma nak atau taknak je. Yang penting kita usaha dan tawakal. 

JOM JOIN 8SHARE

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's