Ainza: Design Blog Azurapia.blogspot.com
Design

Design Blog Azurapia.blogspot.com

Wednesday, March 26, 2014

بســــــــم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah, selesai jugak edit blog Azurapia ni , Ngek ngek blog kakak aku lah. Time design blog ni macam-macam halangan sebab bila nak edit je azam pulak buat hal. Lepas selang beberapa minit eh adik azam, adam menangis pulak. Maklumlah mak sedara seorang yang penyabar *kenyit mata. Idea mari mencurah-curah tapi tak dapat eden lakukan sebab jiwa tak tenang tapi Alhamdulillah lah akhirnya siap jugak. Ingatkan tak nak design blog sis aku ni tapi disebabkan dia sanggup upah , haaaa aku pun sanggup turuti kata-katanya.

Oh ye jangan lupa untuk follow tau. Blog dia tujuannya adalah menjual produk dari Shaklee. So siapa-siapa nak order boleh pm my sis okay. Sebenarnya ni bukan template denim or whateverlah ni sebenarnya blogskins. Aku dah lupa cara-cara nak edit template denim sebab dia dah upgrade template dan sudah sekian lama mungkin hampir 2 tahun tak edit. Biasanya guna blogskins jah. So cekidott yaa..



You Might Also Like

6 comments

  1. wah cantik la ^^ semart awak buat hihi . awak bole derma 1 like tak kt http://blin.gd/4mJy . thanks

    ReplyDelete
  2. oh my comelnyaaa design blog tuu :d

    ReplyDelete
  3. Cantik sangat - sangat . Hihi ,

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's