Ainza: Ierah Sulaiman bagi FREE Product FLORA MASK For GIVEAWAY!!!

Ierah Sulaiman bagi FREE Product FLORA MASK For GIVEAWAY!!!

Monday, March 10, 2014

Assalamualaikum
Siapa kat sini belum tahu apa Flora Mask ? Mari kita baca sedikit info tentangnya..


Nak tahu apa keistimewaan produk ni ? Keisimewaan produk ni adalah Mask (peel off) yang berwarna ‘purple’ dengan haruman lavender merupakan satu-satunya dalam pasaran Malaysia 99.99% pasaran Malaysia harini adalah warna yang selalu digunakan dan tidak mempunyai sebarang bau .


saya nak sangat produk flora mask  ni kerana produk dia dapat Melindungi kulit dari pencemaran lembut tanpa menipiskan kulit.(effective untuk menghapuskan bintik hitam & kekotoran yang degil, mengawal masalah kulit berminyak!)Menyahkan toksik pada wajah yang jadi punca jerawat .Sangat digalakkan untuk kulit muka sensitive & berjerawat.

Memang patut saya kena pakai yang ini sebab kulit saya ni memang ada jerawat sejak masuk akhir tahun 2013 . Grr tak tahu nak cuba produk mana lagi. So kalau ada rezeki untuk berpeluang nak menang produk ni memang bersyukur lah. hehehe . Oh semoga perniagaan ierah semakin maju dan insyaAllah dimurahkan rezeki. Aminn . Nak pakai produk flora mask ni sebab nak cantik macam K. Fatin Liyana hehehe 

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's