Ainza: It's just a random tweet ?
SPM

It's just a random tweet ?

Saturday, March 22, 2014

pastel colours | Tumblr

STPM & SPM - Semua keputusan dah keluar kan ? 1 sebab kenapa aku tak suka masuk dalam dunia twitter cause banyak sangat tweet/re-tweet yang menyakitkan hati. Kalau yang tweet about agama or whatever yang memberi manfaat tu aku suka alhamdulillah tapi semalam aku nampak ada orang re-tweet pasal SPM & STPM . Tweet dia lebih kurang macam ni..

Dapat 9A or 10A atau berapa pun A, belum tentu CGPA anda 4.00

Entahlah kenapa aku rasa nak marh bila tweet macam ni walaupun itu twitter dia and up to him/her nak tweet apa - apa pun kan . Aku punya geram ye laa aku kan budak yang baru je ambil result SPM. Aku reply tweet dia tu walaupun aku sama sekali tidak kenal and tak peduli dia femes atau tak. Hihi Aku reply macam ni..

Memang lah tu peringkat SPM, ni STPM --' takyah nak bandingkan sangat lah

Hmm bagi korang semua it's just random tweet kan tapi bagi aku tak tahu nak cakap macam mana dekat orang yang punya tweet ni. Tak kan tak boleh banding . SPM memang mengikut gred  A B C D E G , kalau STPM mengikut pointer. Kalau takde sijil SPM takde maknanya nak masuk STPM kan. So tak payah nak bandingkan sangat lah ye. *maaf sebab entry ni mood marah je

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's