Ainza: Jom daftar WHOHAA!

Jom daftar WHOHAA!

Friday, March 07, 2014

Assalamualaikum semua . Haaa siapa tahu apa itu Whoahaa ? Kalau dah tahu tu buat- buat tak tahu erk dan teruskan membaca entry saya ni. hehe Whohaa ni lain dari yang lain tau . Jom daftar WHOHAA!

Home

Whohaa senang sangat tau . Kita harus kumpul point macam ni mula-mula pilih ADS lepastu jawab soalan yang dia suruh kalau jawapan betul dia akan bagi point. Then kita kumpul point bila dah point tu banyak boleh la REDEEM barang yang korang suka tu. Macam exchange lah tapi memang best lah. Kalau takda blog pun boleh join tau . 100% dipercayai .So selamat mencuba :D



JOIN DISINI WHOHAA!

You Might Also Like

4 comments

  1. wan pernah join...tapi lama tak online sana..hahaha.ada banyak iklan baru ke???

    ReplyDelete
  2. Iklan tak banyak mana pun tu yang susah nak kumpul point ..

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's