Ainza: Kini Kembali [ Off 4 days ]

Kini Kembali [ Off 4 days ]

Friday, March 14, 2014

Assalamualaikum ! Tadaaa hari ni baru boleh update blog setelah 4 hari menghilangkan diri. Bukan apa selama 4 hari ni aku mintak tolong dengan salah seorang blogger terkenal Paly sebab blog aku ni bila aku update apa-apa tak keluar dekat dashboard. Paly dah tengok dah apa yang patut tapi tak boleh jugak. Ni lah penyebab masalahnyaa. Anyone siapa pndai cara nak settlekan masalah ni.

http://cutiefany.blogspot.com/
Sites that can always see your URL
No trusted sites yet

Ini lah punca dia. Dah pening kepala nak ni. Rasa nak hentuk je kepala kat lappy ni. Hmm so kalau aku update apa - apa memang tak keluar lah dan tak ada orang nak baca lahh T_T. Close this topic

Yeayy * saja buat ayat mengedik. Sekarang sudah 3 kali aku buat twitter baru, Last masa 07.2011 lepas tu delete, then 2013 pertengahan bulan then baru semalam pulak aku buat twitter baru. Rasa macam keling super keling pulak buat 2 3 kali akaun twitter ni. Hahaha so pada yang ada akaun twitter tu rajin - rajin lah follow saya ye @Aien_Shitobi .Nanti mention saya, saya akan followback tau.

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's