Ainza: List Giveaway March

List Giveaway March

Tuesday, March 04, 2014

Assalamualaikum//

Niat dalam hati memang nak update macam - macam kat blog tapi tu laa tangan tersangat-sangat lah malas nan menaip. Rasa nak kera mudah je. Bila buka blog nak publish je entry tapi tangan malas je nak menaip. hikhik Maklum lah site saya not trusted yet. Grr menangis tak berlagu lah aku ni. Oh ye bulan lepas iaitu bulah Febuari Alhamdulillah berapa giveaway saya join telah saya menang sebanyak 4kali ^^ Alhamdulillah rezeki saya untuk bulan Febuari dan saya harap bulan ni InsyaAllah rezeki untuk menang giveaway ada. Amin. Now saya nak listkan GA yang saya join untuk bulan March ni. So cekidot!!

GIVEAWAY: SIAPA YANG BERTUAH? - Tamat ( 14 march )
GIVEAWAY MARCH AINRUSLEE IN D'BLOG - TAMAT ( 20 march )
GIVEAWAY 2014 BY SYIRA LOKMAN. - TAMAT ( 25 MARCH )
GIVEAWAY[1]:FAN PAGE PUBLISHING  - tamat ( 21 march )
THE SUPERPAPAYA GIVEAWAY ! - TAMAT ( 25 MARCH )
SEGMEN SEMINGGU HUNYEDA BLOG - tamat ( o7 march )
ANNE NURAIN'S BIRTHDAY GIVEAWAY - tamat ( 31 march )

So korang semua marilah join sekali mana tahu kot-kot rezeki untuk kita semua kan. Ada list Giveaway untuk bulan febuari yang belum tamat lagi tapi... malas nak scroll ke bawah dan ke bawah hihi. Saya doakan siapa yang join Giveaway diatas InsyaAllah akan menang dan wish me goodluck . hihik :D

Boleh mintak 1 permintaan (muka tak malu)
Jom menabung diblog saya mana tahu rezeki korang semua murah bila menabung di blog saya. Kalau dah klik bagi tahu kat cbox atau komen ye. Saya akan lik balik awak punya  lalala. TQ

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's