Ainza: Silkygirl moisture balm lipcolor

Silkygirl moisture balm lipcolor

Monday, March 17, 2014


Hai, dah lama nak post entry pasal Moisture Balm Lipcolor ni sejak aku beli pada bulan Feb tapi takde masa pulak. Hihi act aku kurang suka kalau pakai gincu tapi disebabkan ada lip kat dalam tu yang dikatakan 2 in 1 hehe rasa macam nak cuba je tau. Nah dalam 1 minggu selepas Moisture Balm Lipcolor dikeluarkan aku terus beli. Punya lah cari yang jenis Emma pakai tu no 3 Berry tapi dah habis. Wuhuu lambat sangat eden beli but aku beli yang no 4 Apricot. Color tu warna oren eh eh macam pakai asam masim lah pulak kalau tengok secara live tapi kalau take picture tak nampak sangat pun color oren. Tadaaa~ Nak tampal gambar aku pulak kat sini heheh. Tutup mata kay takyah tengok - tengok tau 


Ehem siapa guna yang no 4 jugak ? Kita geng hihi tapi aku jarang pakai, selalunya guna yang lip ice je sebab yang tu ikut color darah kita *EH ? What ever lah . Goodnight 

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's