Ainza: Berita baik kepada peserta Giveaway Fanyloverme !
#Giveaway

Berita baik kepada peserta Giveaway Fanyloverme !

Thursday, April 17, 2014

Assalamualaikum..
Geeee ngeh-ngeh hah ! Ada berita baik buat semua peserta Giveaway Fanyloverme mahupun yang masih belum join lagi giveaway fanylover.me . Okay Ainza berbesar hati nak tambahkan 2 hadiah yang bakal dimenangi. Iaitu Ainza akan iklan blog mereka yang bakal memenangi hadiah ini di tapak sewa iklan. Wowwww Ainza akan iklankan selama satu bulan tau.

Heheh kalau nak blog dia terpapar di tapak sewa iklan haruslah membuat entry tersebut dapat memikat hati Ainza tau. Tak kesahlah ayat merapu kerepakk apa - apa pun janji dapat best !! Hehe Jadi korang semua masih ada 13 hari lagi untuk edit enrty tu. Hehe Sempat lagi tau. Ainza akan terjah blog seorang demi seorang ye.

For you alls belum join lagi, meh join Giveaway Fanyloverme sekarang ! Mana tahu rezeki berpihak kepada anda semua. Belum cuba belum tahu. Rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari.

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's