Ainza: Blog colour almost changed! Bagi pendapat

Blog colour almost changed! Bagi pendapat

Saturday, April 05, 2014


Berat hati memandang,berat lagi bahu memikul. Argggg akhirnya tukar jugak color blog cik ain ni! Tapiii kan rasa tak puas hati lah cause color hijau hmmmm kurang minat. Act nak balik color yang sebelum ni light pink,light yellow and tan tapii bila cik ain tengok dekat sidebar tu rasa macam nak tukar. Waduh - waduh pening kepalaku ini.

Nak tukar kepada biru lembut tapi nampak pucat pulak kan? Apa - apa pun apa pendapat korang tentang color blog ni? Rasa sesuai tak ? Atau nak balik yang asal je?
Please give your feedback !

P/s : Sebenarnyaa rasa macam tak sesuai je. Tak semangat nak berblog T_T Maybe kena edit slow slow ni..

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's