Ainza: CAROTOMAX Shaklee
carotomax shaklee

CAROTOMAX Shaklee

Wednesday, April 02, 2014

Assalamualaikum. Haa hari ni nak kongsi sikit tentang produk Carotomax shaklee kepada uolls. Caromotomax ni sesuai bagi orang yang berpenyakit rabun seperti saya :) Banyak testimoni yang mengatakan Carotomax ni dapat mengurang power rabun mereka.

Testimoni :  after makan carotomax ni dalam masa sebulan dah nampak kesan sedikit seperti power rabun saya dari 350 berkurang menjadi 300. Alhamdulillah.

 So mari kita baca sedikit details tentang Carotomax ni.



Info CAROTOMAX menyalurkan 5 daripada karotenoid penting yang dipilih daripada gabungan tumbuhan fitokimia.. anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja..
5 jenis karotenoid yang paling berkhasiat :

1) Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena dan beta-karotenaadalah 8 mg setiap hari manakala CarotoMax pula dapat membekalkan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat.
2) Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang sertakesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat dan serviks secara khasnya.
3) Menguatkan sistem imun
4) Biasanya disimpan dalam organ-organ tubuh kerana ia bersifat larut dalam lemak.
5) Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, ekstrak biji benih anggur, ekstrak brocoli bertunas, minyak jagung, minyak palma dan marigold.
** Beta Carotene : 102 biji pisang
** Lycopene : 714 biji aprikot
** Lutein dan Zeaxanthine : 285 biji limau merah
** Alpha Carotene : 89 biji raspberi


Carotomax adalah campuran unik alpha-carotene,astaxanthin, beta-carotene, lutein, lycopene dan zeaxanthin yang menghasilkan carotenoid yang lengkap.


✿ Sumber Vitamin A terbaik
Meningkatkan sistem imunisasi
Membetulkan fungsi organ tubuh
Mencegah kanser
Penting untuk pertumbuhan tisu ephithelial seperti kulit, membra di dalam saluran penghadaman, serta pernafasan. Tisu ini bertindak sebagai penghalang utama kepada jangkitan penyakit.
Diperlukan semasa selsema, batuk dan gangguan-gangguan penyakit yang ringan.
Terlibat dalam penghasilan sperma dan ovum.
Penting untuk pertumbuhan tulang yang sihat
Meningkatkan sistem kekebalan dengan memperbaiki fungsi sel darah putih.
Membina semula sel-sel yang rosak.
Melindungi dari rabun malam.
Menjaga kesihatan mata.
Merangsang pertumbuhan tulang yang kuat, gigi, gusi serta kulit dan rambut yang sihat serta keihatan umum.
Digunakan dalam rawatan jerawat, ulcer, bisul, dan sebagainya
Hilang lembapan pada kulit, mulut dan rambut
Tumbesaran terencat
Masalah tidur dan insomnia
Kulit yang menebal pada telapak tangan dan kaki
Masalah rabun malam.


Testimoni Carotomax
  • " muka saya ni dulu berlubang2 gak, selepas ambil Alhamdulillah dah berkurang.. then saya ni rabun.. skunk tiada lagi spec untuk saya..."
  • " dulu kalau nak drive memang kena pakai spec, belajar kat u dulu pun dalam kelas kena pakai.. skunk.. saya drive tak payah pun ada spec. masa 1st botol pengambilan dah ada perasan ..."

1. Lebih selamat dari vitamin A. Ia akan ditukarkan kepada vit A hanya bila perlu sahaja
2. Mempertingkatkan PENGLIHATAN..ia menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan dalam gelap. Ia membantu masalah RABUN MALAM, rabun dekat, mata kering, katarak, eye bags, GEGELUNG HITAM di mata, kelesuan mata, glaucoma, astigmatism...sape yang rabun malam..konsisten amik 5hari...setel insyaallah
.3. Meredakan penyakit kulit..pengambilan yang cukup akan melegakan masalah kulit seperti kulit KERING, kulit berjerawat, akne, senile plaque, psoroasis..penggunaan luaran untuk merawat pustule, scabies,akne, dan ulser kulit..mukaaa PINK..si merah jambuuu..hihi..tak yah pakai make up mahal2 sudahh
4. Melindungi epithelial...ia memelihara lapisan luar kornea, rongga oral, usus,perut, paru2, bronkus, pundi kencing
5. Melawan KANSER dan oksidasi....pengambilan beta carotene yg kerap mampu menguatkan imun sistem...melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel2  kanser. Ini akan mengurangkan risiko kanser, terutama sekali kanser paru2 dan payudara. Ia juga mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel2 mati yg teroksida...hmmm..hebatkan?
6. Menghalang infeksi...ia merangsang enzim membunuh kuman,menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit sistem respiratori paru2 seperti batuk, hepatitis, asma dan selsema
7. Menggalakkan perkembangan normal dan sihat...ia mampu menguatkan tulang..melundungi rambut..gigi..gusi..

Untuk order boleh whatsapp : 0139366779(Azura) | http://azurapia.blogspot.com/

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's