Ainza: Cbox versi baru ke ?

Cbox versi baru ke ?

Thursday, April 17, 2014

Assalamuaalaikum.
Baru je Ainza blogwalking blog orang eh eh baru perasan yang cbox dah bertukar eh. Macam ni .


Yang bahagian name, url and message tu. Dah bertukar versi baru ke? Siapa kat sini pakai cbox jugak ? Alaaa memang tak comel lah macam ni and ruang message tu nampak sempet. Kalau nak tukar kepada shout memang tak kot sebab look so simple. 

Try refresh kot - kot line Ainza slow but still same. Rasa tak puas hati lagi terus pergi website dia. Tutt-tutt keluar macam ni :


Sekarang ni memang cbox buat hal ke ? Cbox siapa macam Ainza jugak? Eii memang tak suka lah kalau versi baru ni. Nak yang lama tak pening kepala sikit. Teratur je but now ?


You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's