Ainza: Cuba Teka ?

Cuba Teka ?

Monday, April 21, 2014

Hmm yeaeyy akhirnyaa idea datang bergolek - golek jugak.
Alhamdulillah akal ni masih berfungsi seperti sedia kala. ehehe

Entry ini pasal 'Cuba Teka?' Aik , teka apa ni?
Teka teki kaaa? Boleh dikatakan bergitu jugak laaa.
Masa kecik - kecik dulu suka lukis macam gini tapi sekarang dah KO.

Now cuba teka apps apa yang Ainza guna untuk lukis doodle yang tak 
seberapa doodle ni. Hihii 



Kalau tahu APPS apa boleh komen. If jawapan tu betul insyaAllah
Ainza baik hati nak bagi tapak iklan , opss tak kesah nak letak banner blog 
dekat tapak iklan tu or whateverlah secara percuma tau. 

You Might Also Like

2 comments

Nuffnang Ad's