Ainza: Dapat gift casing bb !
blackberry

Dapat gift casing bb !

Monday, April 07, 2014

Hi,
Assalamualaikum semua. berapa kali yeayy dah ni aku pun tak tahu. Tadi yeay pasal corotomax shaklee, sekaran yeayy pasal dapat free gift casing untuk blackberryku tercinta Kihkih anyway thanks azurapia for that casing..

 

Taraaaa comel tak ? Hehe aku ni bukan sahaja menggila dengan cerita hidustan malah bab2 sesuatu yang cantik pun aku minat macam casing ni. Act casing ni nampak simple sahaja kan tapi kemas tau. Dulu-dulu suka sangat beli casing yang kawai kawai dekat pages online. Sekarang tak dah, rasa jatuh hati menda yang simple sahaja tapi kemas hehe.

p/s : Nak join contest dapatkan ice-cream ? Join disini Ice-cream

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's